ACOND PRO-N

De ACOND PRO warmtepompen zijn de stilste warmtepompen in Nederland. De ACOND voldoet aan de hoogste eisen van een warmtepomp: hoge besparingen, betrouwbaarheid, stilte/geluid, lange levensduur (20 jaar), hoge temperaturen, lange garantie en dit alles gecombineerd met 100% service voor een scherpe prijs. Zo is de ACOND PRO-N 9KW een hoge temperatuur warmtepomp. Bij een ijskoude buitentemperatuur van -22 °C produceert de ACOND warmtepomp nog steeds water temperaturen van 65 °C zonder bivalent!  Bij een temperatuur van -15 °C haalt de ACOND nog makkelijk een water temperatuur van 70 °C. 

acond

Binnen 4 weken leverbaar

ACOND PRO-N
€ 14.072,-
Investering inclusief installatie en subsidie vanaf:
€ 15.943,-
Klik hier voor de brochure Reserveer nu

✓ Bediening op afstand

✓ Bediening op afstand

✓ Europese fabrikant

✓ Roestvrij staal 

ACOND PRO-N warmtepomp

De ACOND warmtepompen zijn kwalitatief hoogstaand. Als u de onderdelen, het vermogen, de geluidsproductie gaat vergelijken met andere merken en prijzen zult u verstelt staan! Wij hebben veel aandacht besteed aan de stille werking van onze warmtepompen. Vergelijk alstublieft niet alleen de tabelwaarden. Volgens de EN 14511 worden omvormers gemeten bij 50% belasting, de werkelijke werkingswaarden kunnen aanzienlijk verschillen. Deze warmtepomp is een investering met een verwachte levensduur van 20 jaar.

Specificaties
ACOND PRO-N

KW (Kilowatt)
9 KW
SCOP (7ºC,30/35-EN14511)
4.74
COP 55 ºC(bij 15 ºC)
4.00
COP 35 ºC(bij 15 ºC)
6.40
Koelmiddel
R290
Energielabel
A+++
Werkingstemperaturen
-20/46
 

Vragen?
Bel ons op 085 4012405

Super dat u wilt gaan
verduurzamen!

Geef ons alvast wat informatie zodat we een eerste woningcheck kunnen uitvoeren en binnen 24 uur zullen we telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De juiste warmtepomp voor uw woning

De buitenkant van de ACOND PRO-R is van roestvrij staal en de warmtepomp is opgebouwd uit de beste componenten, u krijgt daarom ook 5 jaar garantie op de warmtepomp en de compressor. ACOND warmtepompen zijn met het internet aangesloten, als er storingen zijn weten wij dat vaak eerder dan dat u dat weet door onze 24/7 monitoring. Vergelijk de ACOND met andere warmtepomp aanbieders en u ziet zelf het verschil!, een hoge temperatuur warmtepomp, perfect om volledig van het gas af te gaan.

All-Electric wat is dat?

Een all-electric warmtepomp wordt ook wel een zelfstandige of volledig elektrische warmtepomp genoemd. De warmtepomp zorgt voor zowel het (aardgasvrij) verwarmen van de woning én het warme water voor de keuken of douche. Hierbij is het niet langer nodig een cv-ketel op gas te gebruiken om warmte en warm water te produceren.