Uw warmtepomp laten financieren

Financiering met een hypotheek:

Veel hypotheekverstrekkers hebben een Verduurzamingshypotheek waar u geld voordelig leent voor energiebesparende maatregelen bij uw hypotheek. Bijna alle verstrekkers van hypotheken hanteren speciale voordelige rentetarieven voor verduurzaming, ook kunt u extra budget ontvangen bij uw hypotheek.

Met de Verduurzamingshypotheek leent u een extra bedrag bij uw huidige hypotheek om uw woning energiezuiniger te maken. U kunt dit geld alleen gebruiken voor energiebesparende maatregelen zoals het aanschaffen van een warmtepomp.

Om de Verduurzamingshypotheek aan te vragen, hoeft u alleen te weten hoeveel u wilt lenen. U hoeft nog niet te weten welke energiebesparende maatregelen u wilt of wat dat precies kost. Het bedrag van de Verduurzamingshypotheek komt dan op een aparte rekening, in een verduurzamingsdepot. Dit bedrag kan wel 2 jaar in uw verduurzamingsdepot blijven voordat u het uitgeeft.

Warmtefonds.nl

Een dergelijk financiering kunt u bijvoorbeeld aanvragen bij Warmtefonds.nl Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen. Het Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid.

✓ U leent tegen een extra voordelig rentetarief
✓ Er zijn geen verborgen kosten
✓ U betaalt geen afsluit- of bijkomende kosten.
✓ Transparant over de maandlasten
✓ U kunt de volledige lening of een deel ervan vergoedingsvrij aflossen
✓ Lening is ook beschikbaar voor 75-plussers

SVn stimuleringsfonds Volkshuisvesting

SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Samen met gemeenten en andere overheidsinstellingen helpt SVn bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het financieren van maatregelen. Bijvoorbeeld bij verduurzaming.

De financieringsmogelijkheden via SVn hebben gunstige voorwaarden voor woningeigenaren die willen besparen. Boetevrij aflossen kan op ieder moment. En de Duurzaamheidsleningen hebben een lage rente van soms maar 1,6%! In veel gemeenten en provincies kunnen woningeigenaren gebruik maken van een SVn lening, maar niet in elke gemeente.

Vragen?
Bel ons op 085 4012505