Vaillant aro THERM plus

Het brengen van gemak en conform is al 150 jaar de missie van Vaillant, je kent het waarschijnlijk van de cv-ketels. Met perfecte warmtevoorziening voor een eengezinswoning wordt vlot en goedkoop buiten geïnstalleerd. De aroTHERM plus zorgt voor zowel verwarming als koeling van de binnen omgeving. Omdat dit model gebruik maakt van monoblock techniek heeft deze in all electric opstelling geen binnenuit nodig. Scheelt weer ruimte dus!

Hybride oplossing:
De hybride aroTHERM plus warmtepomp werkt samen met een hr-ketel. De slimme thermostaat kiest vervolgens zelf de meest efficiënte en energiezuinige warmtebron: de buitenlucht of de ketel. Meer over hybride warmtepompen lees je op onze handige adviespagina.

All electric oplossing:
Met de aro THERM plus in all electric opstelling kies je voor een volledig gas loze verwarming. Extra duurzaam dus. Je hebt daarbij de keuze uit de uniSTOR boiler voor warmtepompen (200-500 liter) of de compacte uniTOWER (190 liter). Tel daarbij de speciale warmtewisselaar op en je hebt met de aro THERM warmtepomp hét duurzame antwoord op het kille Nederlandse klimaat. Laat die kou maar komen!

vall

Binnen 4 weken leverbaar

Vaillant aro THERM plus 125/6 zonder installatie
€ 11.124,-
Inclusief installatie & subsidie vanaf:
€ 16.000,-


Klik hier voor de brochure
Reserveer nu

✓ Hoogste betrouwbaarheid & kwaliteit
✓ Direct leverbaar
✓ Cop 4,8

Vaillant warmtepompen
specificaties

Vaillant aro THERM plus 125/6
SCOP average klimaatzone Nadere informatie volgt snel
ISDE-Subsidie € 3.825,00
Prijs zonder installatie € 11.123,29
Prijs inclusief subsidie en installatie € 16.000,00
Maximaal vermogen Nadere informatie volgt snel
Vermogen bij -10 ° buiten 11 KW
Decibel Nadere informatie volgt snel
Hoeveelheid koudemiddel R290
Uitgangstemperatuur 75 graden
Energielabel Nadere informatie volgt snel
Type warmtepomp Nadere informatie volgt snel
Toepassingen Nadere informatie volgt snel
* Prijzen zijn inclusief buffervat en BTW

Werkt tot een buitentemperatuur van -20°C met een optimaal vermogen

Wat onze klanten zeggen

martinus walther
martinus walther
2024-04-06
Goed advies gekregen en nu van het gas af. Al zijn de koude dagen net voorbij, ik heb alle vertrouwen in deze warmtepomp. Ik heb gekozen voor Domusa 9ht en ben echt blij met de afwerking!
marco van der Heijden
marco van der Heijden
2024-03-20
Wat een super service. Van begin tot zelfs na de installatie staat het team van zekervoordetoekomst voor je klaar. Even bellen of alles goed is gegaan. Monteurs zijn ook netjes te werk gegaan. Ga zo door met jullie mooie bedrijf.
Han van der Loop
Han van der Loop
2024-03-03
Heel fijne ondersteuning van ons pioniersproject om een adequate en geavanceerde all-electric warmtepomp (Blackbird van WeHeat) bij ons te plaatsen.
David Rahamim
David Rahamim
2024-02-28
Zeer tevreden! Communicatie en installatie vakkundig! Op het dak geïnstalleerd initieel uitdaging maar keurig opgelost.
Ab Govers
Ab Govers
2024-02-04
Eind juli 2023 is bij ons een hoge temperatuur warmtepomp geplaatst door het bedrijf "Zeker voor de toekomst". De stadsverwarming hebben we hierna laten afsluiten. De levering van warm gebruikswater was en is van het begin af aan perfect. Met de verwarming van het huis hebben we enige problemen gehad in verband met niet goed functionerende thermostaatknoppen bij convectoren in de woonkamer. Dat is tot volle tevredenheid opgelost. Een optredend drukverlies - in verband met de verplaatsing van een radiator - hebben we zelf eenvoudig kunnen verhelpen dankzij duidelijke aanwijzingen (per e-mail) van Christian. Laatstgenoemde was hierbij zelfs 's-avonds om 22.30 uur nog telefonisch bereikbaar. Al met al zijn wij zeer tevreden over genoemd bedrijf.
Hayo Lubbers
Hayo Lubbers
2024-02-01
Een warmtepomp van WeHeat laten plaatsen. Buitengewoon vriendelijke en vakkundige mensen over de vloer om de warmtepomp met bijbehorend leidingwerk te plaatsen. Ook nog een kookgroep geplaatst en dat allemaal in 1 dag.
Daniel Plijter
Daniel Plijter
2024-01-30
Dag langer dan verwacht, maar top gedaan jongens!!
Martinus van Klaveren
Martinus van Klaveren
2024-01-19
Uitstekend bedrijf, houd zich aan de afspraken, monteurs werken accuraat en netjes.Prijs is correct.goed telefoon contact. Na twee en een halve dag zat alles keurig op zijn plek en het werkt goed!
Liessie 88
Liessie 88
2022-10-02
Onwijs blij met onze warmtepomp,duidelijke offerte!
koos walther
koos walther
2022-09-30
Ik ben blij, binnen een maand geïnstalleerd en ik ben klaar voor de winter. Bedankt

Super dat u wilt gaan
verduurzamen!

Geef ons alvast wat informatie zodat we een eerste woningcheck kunnen uitvoeren en binnen 24 uur zullen we telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.