Het ontstaan van Zekervoordetoekomst.nl

De oprichter van zekervoordetoekomst.nl komt uit de bouwsector en door de enorme stijgende vraag naar warmtepompen is gekozen om alleen nog maar warmtepompen te installeren. Het stappenplan is ontwikkeld zodat alles op een overzichtelijke manier voor de klant uit handen genomen wordt. Dit wil zeggen dat de klant één factuur ontvangt en niet met meerdere partijen te maken heeft.

Een simpel stappenplan voor iedereen

Wie een warmtepomp wil moet van veel zaken tegelijk op de hoogte zijn zoals: ISDE-subsidie, extra hypotheekrenteaftrek, energie label verhoging, financieringsmogelijkheden en dan komt de kennis die je van warmtepompen moet hebben daar nog boven op. Door de stijgende gasprijzen en onzekerheid door oorlog is de vraag naar warmtepompen sterk toegenomen. Het is voor veel klanten lastig om het geheel te overzien. Daarom heeft Zekervoordetoekomst.nl een concept bedacht in een vorm van een stappenplan waarin de klant volledig wordt ontzorgd en op korte termijn kan beginnen met besparen en verduurzamen. Om dit concept te realiseren, heeft zekervoordetoekomst.nl voldoende voorraad en heeft zij de beschikking tot gecertificeerde monteurs voor de installatie van de warmtepompen. Zeker voor de toekomst werkt uitsluitend met Europese fabrikanten. Dit omdat de samenwerking met installateur en fabrikant erg belangrijk is en wij houden van korte lijnen. Voor elke woning zijn er geschikte warmtepompen beschikbaar met korte aanvoerlijnen vanuit onze fabrikanten
Video afspelen

 Snelle & optimale service

Om dit allemaal soepel te laten verlopen is de schakel tussen de planning, voorraadbeheer en de communicatie met klanten en monteurs een belangrijke. Christian Mosterd, een van de eigenaren van Zekervoordetoekomst.nl, heeft ruim 15 jaar ervaring met projectmanagement voor onder andere Ziggo, American Express, BAM Infra en Liander. Vanuit ons kantoor zijn wij elke werkdag bezig om processen verder te optimaliseren zodat elke klant snel en naar tevredenheid wordt geholpen en kan beginnen met besparen.

Ons team

Een team is niet alleen een groep mensen die samenwerkt.
Een team is een groep mensen die op elkaar kan bouwen!
Operational manager
y.c.edery@zekervoordetoekomst.nl
Operational manager
c.mosterd@zekervoordetoekomst.nl
Financieel expert
r.edery@zekervoordetoekomst.nl