Optimale service & onderhoud

Het beheer en onderhoud van uw duurzame warmtepomp installaties is bij Zekervoordetoekomst.nl in goede handen. Onze technisch specialisten zijn goed opgeleid en hebben kennis van zaken. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen, zodat u jarenlang zorgeloos geniet van uw warmtepomp.

Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst geeft u het beheer en onderhoud volledig uit handen. U ontvangt vroegtijdig een bericht van onze komst en u heeft altijd de mogelijkheid om uw afspraak te verzetten. Dit kan online via de mail- of telefonisch.

Alle bezoeken sluiten wij af door u een digitale kopie te versturen met daarop een overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Als blijkt dat uw installatie een reparatie of verbetering nodig heeft, nemen onze monteurs dit met u door. Kleine reparaties kunnen vrijwel altijd direct worden uitgevoerd. Voor grotere reparaties ontvangt u vooraf altijd een passend advies en prijsindicatie. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen en houden wij uw technische installaties altijd optimaal.

Bel ons – 085 4012505
Dagelijks van 9 tot 21 uur
 
Storing? 085 4012505
ook in het weekend & feestdagen

 

Klik hier voor het onderhoudscontract

✓ Iedere 2 jaar onderhoud

✓ Geen kleine lettertjes

✓ 24/7 bereikbaar bij storingen

Wij snappen dat u nooit in de kou wilt zitten. Daarom zorgen wij met periodiek onderhoud dat uw warmtepomp altijd optimaal functioneert. 

Voor welk type onderhoudscontract u ook kiest, onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat uw technische installatie altijd optimaal functioneert!