Thermics Easy Hybrid 8KW

De Thermics Easy hybrid 8KW warmtepomp is ontworpen om een zo hoog mogelijke energie efficiëntie te bereiken. Hiermee is het mogelijk om 65% op uw gasverbruik te besparen. De Thermics is zeer gemakkelijk en te integreren voor wie zijn verwarmingssysteem wil verduurzamen. Hybride warmtepomp systemen van Thermics zijn bedacht en ontworpen om een zo hoog mogelijke energie efficiëntie te bereiken in de meest uiteenlopende woonsituaties. 

ther1

Binnen 4 weken leverbaar

Thermics Easy hybrid 8KW
€ 7.540,-
Investering inclusief installatie en subsidie vanaf
€ 8.215,-
Klik hier voor de brochure Reserveer nu

✓ Comfort en energiebesparend

✓ Op voorraad

✓ Zeer compact

Specificaties
 Thermics Easy Hybrid 8KW

KW (Kilowatt)
8 KWz

COP
4.62

EER
3.58

Koelmiddel
R410 A

Energielabel
A++

Werkingstemperaturen
-20/45

Vragen?
Bel ons op 085 4012405

Super dat u wilt gaan
verduurzamen!

Geef ons alvast wat informatie zodat we een eerste woningcheck kunnen uitvoeren en binnen 24 uur zullen we telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

De juiste warmtepomp voor uw woning

Wist u dat ervoor gezorgd is dat het systeem gemakkelijk te integreren is in combinatie met verschillende soorten van verwarming systemen, en direct aan te sluiten is op ieder gasketel merk. De Thermics warmtepomp is zeer geschikt voor situaties waar men aan het renoveren is en op het gasverbruik wensen te besparen. De samengestelde installatie kit en de door Thermics ontworpen besturing zorgen voor een zeer gemakkelijke installatie en hoog bedieningscomfort voor zowel installateur als eindgebruiker. Tot slot, en zeker niet onbelangrijk, een gegarandeerde energiebesparing voor de gebruiker! Kortom, voor een ieder die wenst te verduurzamen is deze investering de goede manier!

Video afspelen